Novou Lego hrou jsou Marvel Super Heroes 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novou Lego hrou jsou Marvel Super Heroes 2

Novou Lego hrou jsou Marvel Super Heroes 2

David Plecháček

David Plecháček

15. 5. 2017 11:22 2
Reklama

Nejsme zrovna herní analytici, ale kdyby se nás někdo zeptal, jaký Lego titul očekáváme jako další, asi bychom svorně odvětili Hvězdné války. A možná proto nejsme zaměstnanci SuperData Research nebo jiné podobné skupiny, protože bychom hned s naším prvním tipem neuspěli. Je sice možné, že nějaké Star Wars spolu s filmem budou, ale také je evidentní, že ještě před tím vyjde novinka s licencí od Marvelu.

Konkrétně se jedná o Lego Marvel Super Heroes 2. O pokračování jednoho z povedenějších dílů jsme se dozvěděli skrze oficiální Facebookovou stránku Lego Marvel Video Game. Tam se objevil kratičký teaser, ze kterého také mimo jiné vyplývá, že mnohem větší roli dostanou Strážci Galaxie. Ti se sice objevili i v první dílu, ale pouze ve vedlejší misi.

Svou roli sehraje i Doctor Strange, který se v ukázce mihne na samotném konci. Za koho dalšího v Marvel Super Heroes 2 budeme hrát, zůstává pro tuto chvíli nejasné. Trailer, který nám napoví víc, by se měl ukázat příští týden, 23. května. Po něm budeme moudřejší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama