Nový Assassin, Far Cry a The Crew do roka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Assassin, Far Cry a The Crew do roka

Nový Assassin, Far Cry a The Crew do roka

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 5. 2017 16:32 27
Reklama

Vydavatelská a vývojářská společnost Ubisoft má k dispozici celou řadu slavných a úspěšných značek. Na aktuální konferenci k příležitosti uveřejnění finančních výsledků za uplynulý kvartál jsme se dozvěděli, jaké z nich v nejbližší době znovu uvidíme na svých obrazovkách.

Nebudeme dlouho chodit kolem horké kaše – dvě z nich byste čekali, třetí byla už dávno oznámena a opravdovým překvapením je snad jen ta čtvrtá. V průběhu příštího fiskálního roku, tedy do 31. března 2018, pod hlavičkou Ubisoftu skutečně vyjde nový Assassin’s Creed, kromě toho se ale můžeme těšit i na nové Far Cry. V plánu je pořád i South Park: The Fractured But Whole a překvapivě také pokračování závodů The Crew.

Potvrzení Far Cry 5, Assassin’s Creedu a The Crew 2 následně přišlo ještě z oficiálních účtů jednotlivých značek na sociální síti Twitter. Zatím bohužel neznáme žádné další detaily, je ale zřejmé, že bychom se o připravovaných hrách měli více dozvědět nejpozději na letošní E3, dost možná se tak ale stane ještě dřív, jak je u Ubisoftu dobrým zvykem. O veškerých novinkách vás samozřejmě budeme včas informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama