Tvůrci Battlefrontu vysvětlují výběr strany
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Battlefrontu vysvětlují výběr strany

Tvůrci Battlefrontu vysvětlují výběr strany

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2017 16:50 15
Reklama

Nové zákulisní video vypovídající o vývoji pokračování akčního Star Wars Battlefront vypráví zprvu o tom, kterak velké (a na licencích založené) hry vyžadují velký důraz na uvěřitelnost, velikost a celkovou bombastičnost, záhy však lze z přiložených záběrů vyčíst něco potencionálně mnohem zajímavějšího – proč vlastně tvůrci zvolili druhou stranu v případě příběhové kampaně?

A vysvětlení je možná jednodušší, než bychom třeba i čekali. Impérium jako takové přeci jen ještě není tak prozkoumané (a ohrané) a poskytuje možnost vyprávět odlišné příběhy z oné druhé strany barikády. Tvůrci k tomu jen dodávají, že vycítili unikátní možnost sundat masku, v případě Stormtroopera navíc doslova. Spolu s tím se mohli vývojáři podívat i za hranice tradičních světů a prozkoumat lokace a události dosud tajemstvím zastřené a povědět vlastní verzi příběhu odehrávajícího se mezi epizodami 6 a 7.

To souvisí údajně také s řadou zajímavých morálních rozhodnutí, jež musí nově představené postavy objevovat a celkově by tak hráči měli být svědky něčeho neotřelého. A vy v případě následujících záběrů můžete být svědky několika čerstvých záběrů ze hry a z příběhu „těch zlých“.

Původní i nadcházející Battlefront si pak můžete pořídit například na Xzone. Pokračování však každopádně na PC a na konzole zamíří na podzim a k mání bude od 17. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama