Red Dead Redemption 2 vyjde až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Redemption 2 vyjde až příští rok

Red Dead Redemption 2 vyjde až příští rok

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 5. 2017 07:39 12
Reklama

Westernový hit od Rockstaru jménem Red Dead Redemption před několika dny oslavil těžko uvěřitelné sedmé narozeniny. Jedna z nejlepších her minulé konzolové generace posbírala nesmírné množství ocenění a loni na podzim bylo po letech očekávání konečně oznámeno pokračování. To ale bohužel vyjde později, než jsme čekali.

Druhý díl byl oficiálně představen loni 20. října skrz první trailer, který sice nebyl zrovna nabitý informacemi, i tak ale jako tradičně způsobil neuvěřitelný poprask a na internetu už si o ději hry můžete přečíst celou řadu teorií a spekulací. Jedinou dosavadní jistotou byl stanovený termín vydání, který připadal na letošní podzim. Společnost Rockstar ale včera v pozdních večerních hodinách oznámila, že se hra do obchodů dostane o něco později.

Na oficiálním blogu Rockstaru se píše o tom, že Red Dead Redemption je první hrou, kterou firma od základu tvoří na aktuální generaci konzolí, a vývojáři si chtějí být naprosto jisti, že fanouškům přinesou ten nejlepší možný zážitek. V textu jsou opět explicitně zmíněny jen konzole PlayStation 4 a Xbox One, o PC ani jakékoli jiné platformě stále nepadlo ani slovo. Hra by nově měla vyjít na jaře 2018, jak ale známe Rockstar, je možné, že se jedná jen o první z řady odkladů. Nemusí to však být nutně na škodu, v případě této společnosti si na finální výsledek rádi počkáme.

Jako drobnou náplast na nemilou zprávu jsme dostali několik nových screenshotů. Ty vypadají, podobně jako zmíněný první trailer, zkrátka skvěle, posoudit je můžete v naší galerii. Red Dead Redemption 2 bude kromě příběhového režimu klást i nemalý důraz na online složku, která se Rockstaru tolik vyplatila s GTA V. Jsme zvědavi, kdy ze hry uvidíme víc.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama