Obchod se zbraněmi míří do GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obchod se zbraněmi míří do GTA Online

Obchod se zbraněmi míří do GTA Online

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 5. 2017 07:34 4
Reklama

Tým Rockstar Games na svém webu odhalil další významný update pro GTA Online. Ten nese název Gunrunning a specializuje se na obchod se zbraněmi. To v praxi znamená pěknou řádku nových misí i aktivit spojených s tímto ilegálním a dnes tolik výnosným byznysem, jehož existenci ve světě hry stihla naznačit mimo jiné už i příběhová kampaň.

V okrese Blaine County bude díky dalšímu přísunu obsahu od června nově k nalezení řada podzemních úkrytů, jež budou přímo vyzývat k naplnění zbraněmi a ilegálním kontrabandem. Drobnou ochutnávku těchto specialit můžete zahlédnout i v přiložené galerii, jež odhaluje nové možnosti úprav vozidel i obrněné transportéry obohacené o možnost pohybovat se jak po souši, tak i ve vodě.

Některé z avizovaných krytů navíc nabídnou i vlastní střelnice a další možnosti vyžití, kterému se však Rockstar slibuje více věnovat v dalších plánovaných článcích. Aktuální příspěvek si můžete prohlédnout na webu hry, v těch dalších pak před červnovým datem vydání Rockstaři slibují ještě odhalit zajímavá specifika mobilních operačních center, nové volby výzkumu i čerstvé možnosti investic.

A jednou takovou investicí je ostatně pro celý Rockstar i samotné GTA 5 – tento týden totiž vyšlo najevo, že tento vývojářský tým již dokázal vyexpedovat úctyhodných 80 milionů kopií hry (což pochopitelně nemusí nutně reflektovat reálné prodeje hry) a i díky tomu se GTA Online stále těší obrovské oblibě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama