Sledujte další záběry z remasteru Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte další záběry z remasteru Crashe

Sledujte další záběry z remasteru Crashe

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 5. 2017 08:39 5
Reklama

V YouTube komunitě velmi dobře známý Arekkz vypustil do světa své záběry z hraní remasteru klasické hopsačky v podobě Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Těšit se díky tomu můžeme hned na deset minut záběrů, jež navíc pocházejí ze 4K verze hry pro PlayStation 4 Pro.

Ty hezky v pohybu odhalují zejména to, jakým způsobem dokázali autoři přenést hru do moderní podoby i jak se rozhodli ctít ducha původní předlohy. Zde přitom můžeme určitě zmínit zajímavý rozhovor magazínu VideoGamer.com, ve kterém se producentka hry Kara Massie rozpovídala právě o tom, jakým způsobem chtějí v týmu apelovat na hráče původní i na ty nově příchozí.

Massie v onom rozhovoru tvrdí, že cokoli na hře mění a cokoli do remasteru trilogie přidávají, to nikdy nesmí být učiněno na úkor zážitku veteránů série. Ti zůstávají hlavní cílovou skupinou, a i když prý jsou mnohé děti vývojářů schopné vzít do rukou ovladač a prohlásit, že „je to jednoduché“, tak tím hlavním cílem je apelovat právě na nostalgickou notu.

Zajímavé je přitom rozhodně i to, že Massie nevylučuje případné pokračování, jedním dechem však dodává, že takové rozhodnutí rozhodně není v jejích kompetencích.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vychází 30. června pro PlayStation 4, v minulosti jsme ale již stihli zaspekulovat nad tím, že by se v případě tohoto titulu možná dalo mluvit o zaplacené časové exkluzivitě a že by se tato hra v budoucnu mohla objevit i na platformách a konzolích dalších.

Ať už to ale dopadne jakkoli, tak nového Crashe včetně doprovodných reklamních předmětů budete moci sehnat před začátkem léta například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama