Ubisoft odkládá dokument o Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odkládá dokument o Wildlands

Ubisoft odkládá dokument o Wildlands

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 5. 2017 07:54 1
Reklama

Ubisoft tento týden nenápadně oznámil, že datum vydání plánovaného dokumentu o příběhovém pozadí on-line kooperativní akce Ghost Recon Wildlands se zatím odkládá. Snímek by tedy měl dostat větší množství péče a nám nezbývá než doufat, že to bude jen pro dobro věci. Předchozí drobné ukázky přitom naznačují, že by mohlo být o co stát.

V minulosti jsme kupříkladu měli možnost nahlédnout pod pokličku vývoje v případě vzniku hudby i scénáře a v obou případech bylo zřejmé, jak velkou péči hře v Ubisoftu věnovali. Zároveň je z finální podoby a charakteru hry zřejmé, že tvůrci věnovali i značnou péči průzkumu reálných materiálů týkajících se drogových kartelů. I proto by výsledný dokument stroze pojmenovaný Wildlands mohl stát za to, datum vydání se však dozvíme teprve v nadcházejících týdnech, dlouho bychom snad ale již čekat nemuseli – Wildlands jsou totiž prý ve fázi post-produkce.

Níže se každopádně můžete podívat na dříve zveřejněný trailer k onomu dokumentu a sdílet s námi můžete své celkové dojmy z toho, jak výsledná hra ve vašich očích dopadla. A jestliže vám unikla a neměli jste příležitost, tak si tuto mezeru ve vzdělání můžete doplnit například na Xzone. Hra samotná se pak brzy dočká dalšího obsahu – do hry dorazí slibované PvP a v červnu se hráči mohou těšit i na další plnohodnotné DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama