Vychází nové DLC pro Mafii, sledujte video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází nové DLC pro Mafii, sledujte video

Vychází nové DLC pro Mafii, sledujte video

David Plecháček

David Plecháček

30. 5. 2017 18:16 18
Reklama

Faster, Baby! ukázalo, kudy by se příběhová rozšíření Mafie mohla ubírat. Pro svou délku jej ale mnoho hráčů právem odsoudilo a spíše se upnulo na to, s čím přijde DLC druhé. Jak dopadne, se dozvíme zanedlouho, neboť Stones Unturned dnes vychází.

Úkol Stones Unturned je jednoduchý – musí si zachovat zábavnost z Faster, Baby!, ale zároveň si s ním musíme užít mnohem delší dobu. Bavíme se přeci o rozšířeních pro masivní open world akci. Přesto se nové DLC navenek netváří jinak, než DLC první. Hlavní zápletka opět nevypadá nijak složitě - do New Bordeaux se vrací Conor Aldridge, který je trnem v oku Johna Donovana.

Oba dva jsou staří známí. Donovan se s Aldridgem totiž setkal už ve válce ve Vietnamu, kde ho Aldridge nechal napospas smrti svému osudu. A za svou zradu musí zaplatit. Donovanovi bude pomáhat Lincoln, protože proti dvojici budou stát Aldridgeovi skvěle vytrénovaní muži.

Stejně jako Faster, Baby!, i Stones Unturned si pro hráče připravilo celou novou lokaci. Vydáme se do divočiny. Čekat na nás bude nový ostrov pokrytý hustým subtropickým deštným lesem. Ale to jsou informace, které jsme znali v předstihu. Konečně se ale můžeme díky launch traileru podívat na to, jak výše napsané vypadá v chodu.

Stones Unturned už je nyní k dispozici. Pořídit si jej můžete jak na PC, tak i na Xboxu One a PlayStationu 4. Majitelé season passu jej pochopitelně mají automaticky, ostatní si musí zaplatit. Poslední DLC by mělo vyjít za dva měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama