Zúčastněte se turnaje v Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zúčastněte se turnaje v Injustice 2

Zúčastněte se turnaje v Injustice 2

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 5. 2017 14:17
Reklama

Injustice 2 je už pár dní na trhu a v naší recenzi si odnesla absolutní hodnocení. Pokud jste doporučení Davida Rozsívala poslechli a hru si pořídili, určitě už u ní trávíte spoustu času a možná byste rádi změřili své síly s ostatními hráči nejen v rámci online klání. A právě pro takové z vás je tu následující pozvánka.

Společnost Cenega Czech ve spolupráci s Czech Arcade totiž všechny zanícené hráče Injustice 2 zve na turnaj v Injustice 2. Hlavní cenou je 10 tisíc korun, unikátní trofej v limitované edici a vítěz se také automaticky kvalifikuje na turnaj Injustice 2 ProSeries, který se bude konat ve Velké Británii. Postaráno bude i o letenku a ubytování. Soutěžící na druhém a třetím místě pak dostanou věcné ceny, jako jsou trička, mikiny, čepice a tak dále. 

Klání bude probíhat na konzolích PlayStation 4 a sestává ze dvou kvalifikačních kol, která proběhnou online v termínech 13. 6. a 24. 6. 2017. Hlavní turnaj se následně bude konat 22. 7. letošního roku v zábavním centru FunArena v Praze. Veškeré podrobnosti o pravidlech účasti se dozvíte na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama