Amazonu uniklo datum vydání remasteru CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazonu uniklo datum vydání remasteru CoD

Amazonu uniklo datum vydání remasteru CoD

David Plecháček

David Plecháček

31. 5. 2017 12:21 5
Reklama

Je to takový kolorit, podobné spekulace se s námi táhnou už od prvotního oznámení. Téměř okamžitě, už ve chvíli, kdy jsme se dozvěděli, že remaster Call of Duty: Modern Warfare bude pouze součástí dražších edic s Infinite Warfare, jsme říkali, že by byl Activison sám proti sobě, kdyby ze svého původního tvrzení neustoupil.

Co bych vám povídal, oficiálně neustoupil dosud. Jenže se ze všech různých stran valí další a další náznaky, podle kterých je vydání samostatného remasteru na spadnutí. Activision mohl změnit názor i kvůli tomu, že Infinite Warfare nebyl s ohledem na jiné díly kasovní trhák, a tak se remaster MW nerozšířil mezi hráče tak, jak bylo v plánu.

Všechny náznaky sleduje pravidelně web CharlieIntel, nicméně poslední zprávy vypadají zdaleka nejvěrohodněji a přilévá tak olej do ohně. Tradičně se podobných přešlapů dopouští Amazon, který má vzhledem ke své pozici zaručené zdroje, a je jen otázkou, v které zemi si nedají jeho zaměstnanci pozor. Tentokrát vydání naznačuje Japonsko.

Na japonském Amazonu se totiž objevila samostatná položka Call of Duty 4: Modern Warfare s cenou a i s datem vydání. Pokud se informace potvrdí, mohl by Activision na E3 překvapit a třeba i v rámci konference Sony potvrdit, že remaster vyjde od té doby za týden. Z obchodu totiž vyplývá, že jeden z nejpopulárnějších dílů vyjde už 20. června.

Amazonu uniklo datum vydání remasteru CoD
i Zdroj: Hrej.cz

Kredibilitě přidává i fakt, že 20. června by vyšla jen verze pro PS4 – a jak už se stalo určitou tradicí, právě PlayStation má měsíční exkluzivitu na veškerý "dodatečný" obsah ze série. Obchod tak přidružil verzi pro Xbox One 20. července. PC ve výběru nebylo, ale je pravděpodobné, že by verze vyšla ve stejnou dobu jako na Xboxu.

O 20. červnu se ale nemluví poprvé. Nedávno tento den připadající na třetí úterý v měsíci figuroval i u údajného leaku menšího řetězce GameFly. Na Amazonu by měl remaster stát plnou cenu, tedy přibližně 1600 korun. Pokud se výše napsané potvrdí, budete o nové Call of Duty za tuto cenu stát?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama