IO Interactive jsou na prodej i s Hitmanem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IO Interactive jsou na prodej i s Hitmanem

IO Interactive jsou na prodej i s Hitmanem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2017 08:24 2
Reklama

V případě předešlých informací o prodeji týmu IO Interactive a o budoucích plánech se značkou Hitman to vypadá, že na každém šprochu pravdy trochu, neboť se nyní konečně dozvídáme také něco oficiálního.

Z prohlášení zveřejněného ve formě finanční zprávy investorům vydavatele Square Enix totiž vyplývá, že vydavatel nabízí dánské tvůrce IO Interactive skutečně i se samotnou značkou Hitmana. A takovou nabídku potencionálním investorům samozřejmě nelze než kvitovat. Na jednu stranu je sice potencionálně velmi tragická situace ta, že se dosud funkční spojení Square Enixu a IO Interactive rozpadlo a nabízí se tedy otázka, kdo se vlastně práv takovouto případnou akvizicí ujme i jak s nimi naloží. Na druhé straně je však mít na paměti optimisticky vyznívající fakt ten, že by tímto krokem mohl vývoj skutečně zůstat doma a u týmu, který tuto značku v první řadě přivedl před téměř sedmnácti lety na svět.

V budoucnu by tedy vývoj zřejmě již načaté druhé sezóny mohl nerušeně pokračovat, na paměti je však ale mít i to, že v IO Interactive se dějí i ty méně optimistické věci a my vás tak kupříkladu nedávno informovali i o částečném propouštění.

Nezbývá tedy než se obrnit trpělivostí a vyhlížet další týdny, jež snad konečně přinesou finální verdikt nad osudem tohoto sympatického holohlavého zabijáka.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama