Pyre od tvůrců Bastionu vychází v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pyre od tvůrců Bastionu vychází v létě

Pyre od tvůrců Bastionu vychází v létě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2017 07:56
Reklama

Tvůrci z týmu Supergiant Games mají na triku úspěšné tituly Bastion a Transistor a díky tomu si dokázali získat i značné množství fanoušků, kteří již jistě netrpělivě vyhlížejí jejich další kroky. Ty budou mít již brzy podobu akčního a týmově založeného Pyre, které nově dostává finální datum vydání.

Hra vychází 25. července na PC i na PlayStation 4 a měla by stát v přepočtu necelých 500 korun. Předobjednávat ji přitom lze již na Steamu s tím, že brzy bude hru možno hru předobjednat i na PSN.

Co se náplně samotné týče, tak Pyre nabídne příběh zasazený do fantaskní země Downside, ve které to vře a ve které se jako hráči zhostíte role vůdce drobné skupinky vyhnanců s cílem dojít do vysněného domova. Společně bude nutné v sérii potyček porazit podobně motivované jedince, kteří mohou být ovládání buďto umělou inteligencí v rámci příběhové kampaně, anebo živými hráči v případě kompetitivního multiplayeru.

Zajímavé na tom přitom slibuje být to, že příběh se bude posouvat kupředu i navzdory případným neúspěchům a porážkám, a to ve světě, který svým rozsahem i nápady slibuje být tím dosud nejambicióznějším projektem z dílen Supergiant Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama