FIFA 17 je na víkend na Xbox One zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 17 je na víkend na Xbox One zdarma

FIFA 17 je na víkend na Xbox One zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 6. 2017 15:39 2
Reklama

Předplatitelé služby Xbox Live Gold se mohou ode dneška po celý víkend těšit z dárku v podobě časově omezené ale obsahem nijak nelimitované možnosti vyzkoušet si Fifu 17 zcela zdarma, a to dokonce i včetně novinky v podobě příběhové části.

Všichni si tedy budou moci vyzkoušet, zač je toho loket v prémiově použitém Frostbite enginu, který sliboval od počátku přinést větší flexibilitu autorům i věrohodnější zážitek nám hráčům. Zároveň se jedná o ideální lákadlo v polovině sezóny – během E3 se bez pochyb dozvíme o plánovaných novinkách, které již tento podzim dorazí v podobě nového ročníku. Ten se přitom vůbec poprvé podívá i na Switch, byť tam se zřejmě bude jednat o přinejmenším alespoň trochu odlišnou hru, jež zároveň ponese i odlišný název.

Aktuální nabídka pro zlaté členy a hráče na Xbox One každopádně potrvá až do úterního rána a pokud se vám hra zalíbí, tak tuto akci doprovází i výrazná sleva. Vedle toho je ale samozřejmě hra k mání i na fyzických nosičích na Xzone. Sympatické v případě pořízení vlastní kopie hry je pak určitě to, že odehraný postup se následně přenese do plné verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama