Nová mapa pošle Overwatch na Měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová mapa pošle Overwatch na Měsíc

Nová mapa pošle Overwatch na Měsíc

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2017 10:39
Reklama

Blizzard rád teasuje novinky do svých her. Především do Overwatche. Měsíce se spekuluje nad novými postavami, měsíce se spekuluje nad novými mapami a stejně Blizzard nechce být sdílnější a jen člověka vodí za nos, aby ho pak někdy v budoucnu mohl překvapit. Jako třeba novou mapou na Měsíci.

Na Horizon Lunar Colony si někteří mohou zahrát už teď. Je totiž dostupná na PC skrze PTR severy. Všem ostatním musí stačit video preview s nápisem Coming Soon. V něm se dozvídáme, že je mapa příběhově svázaná s Winstonem. Winston, super-inteligentní gorila, se na lunární stanici narodil. Právě Měsíc měl být před Omnickou krizí výchozím bodem pro studium širokého vesmíru. Winston byl jedním z primátů, na kterém se měly testovat negativní vlivy z dlouhodobého pobytu ve vesmíru.

Jenže zatímco se Winston učil od místního vědce Harolda Winstona lidským vlastnostem, ostatní gorily takové pochopení neměly a všechny vědce na základně zabily. Malý, inteligentní opičák si tehdy přisvojil jméno svého mentora, sestavil si vlastní raketu a utekl na Zemi.

A teď se na základnu může po letech opět vrátit. „Útočící i bránící tým má za úkol ovládnout základnu. Během toho mohou odhalit osud předchozích obyvatel.“ Mapa bude dostupná v režimu Quick Play i v kompetitivním módu. Spolu s videem vyšlo i druhé video, v němž Jeff Kaplan hovoří o tom, co nás na Měsíci čeká.

Vývojáři přemýšleli nad desítkami možností, jak mapu ozvláštnit. Vzhledem k tomu, že jsme na Měsíci, se nabízí snížená gravitace – ta Blizzard napadla jako první. „Nejprve nám přišlo, že to bude spíše jen gimmick, ale zatímco ze začátku to byla zábava, po čase to začalo dělat neplechu. Ale úplně jsme se toho nápadu nezbavili,“ říká Kaplan. Některé části mapy jsou otevřené a v nich se nižší gravitace uchovala.

Spolu s novou mapou dorazí do hry i nový patch. Ten mění některé atributy u Reapera, Roadhoga nebo McCreeho. Na kompletní výčet změn se můžete podívat zde. Overwatch si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama