Battlefront se na E3 ukáže s bitvou o Naboo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront se na E3 ukáže s bitvou o Naboo

Battlefront se na E3 ukáže s bitvou o Naboo

David Plecháček

David Plecháček

2. 6. 2017 11:48 16
Reklama

Představte si, že pracujete v EA. Představte si, že vám váš šéf dal za úkol nějak na akci EA Play zpropagovat nové Hvězdné války alias Battlefront 2. Někdo by možná vybral tu nejepičtější bitvu, která by ho napadla (a že vybrat tu nejlepší by bylo zapeklitě těžké). Ale to je na EA moc pozérské a moc málo originální. Proto si raději vybrali bitvu, na kterou by si snad nikdo ani nevzpomněl.

Oni si totiž v EA vybrali i film, na který by si nikdo nevzpomněl. První epizoda pro většinu diváků nebyla tou nejlepší a Skrytou hrozbu (v originále The Phantom Menace) spíše vytlačují do pozadí, natož aby z ní vybírali nějakou bitvu. Ale budiž, takže bitva o Naboo, s Gungany... Kdepak. I to je moc epické. Na EA Play se totiž bude prezentovat bitva, kterou snad nikdo ani nepovažuje za bitvu v pravém slova smyslu.

Bojovat budeme o hlavní město Naboo, Theed. Oficiální popisek se snaží situaci nastínit nějak takto: „Stíhače N-1 Starfighter a Vulture Droids burácí po obloze a a chrlí světlo a oheň. Za každým rohem číhá AT-RT, za kterým následují mobilní tanky AAT. Agilní klonové jednotky s jetpackem skáčou ze střechy na střechu. Armády klonů a droidů utíkají z úkrytu do úkrytu a jejich zbraně ničí bývalé klidné hlavní město Naboo. A v centru dění se se světelnými meči zápasí Darth Maul a Rey...,“ moment, říkal někdo Rey?

V bitvě o královský palác se proti sobě postaví dva dvacetičlenné týmy na mapě pro 40 hráčů. Právě královský palác z Naboo je jednou z multiplayerových map, které pochází z první epizody. Na této planetě celý příběh Hvězdných válek začal, když se Obchodní federace podporována Sithy rozhodla zřídit její blokádu a věznit královnu - později senátorku - Amidalu.

Z Naboo pochází i rasa Gunganů, jejichž nejznámější zástupce je otravný Jar-Jar Binks. Jsme zvědaví, jestli budou Gungané ve hře přítomní a jestli náhodou jedním z hrdinu nebude přímo Jar-Jar. Uvidíme už příští sobotu, kdy EA Play proběhne. Star Wars Battlefront 2 vyjde 17. listopadu na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama