K ročnímu PS Plus Battlefront zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka K ročnímu PS Plus Battlefront zdarma

K ročnímu PS Plus Battlefront zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 6. 2017 12:36 16
Reklama

Službu PlayStation Plus spustila společnost Sony už v roce 2010 a k 31. březnu letošního roku na ni nalákala už skoro 26 a půl milionu uživatelů. Kromě možnosti hrát online multiplayer PS Plus také poskytuje 10 GB cloudového úložiště na uložené pozice a zásadním, byť často dost kontroverzním lákadlem jsou i pravidelné hry zdarma. Pokud službu dosud nevyužíváte, má pro vás nyní Sony docela zajímavou nabídku.

Pro všechny nové zákazníky v Evropě, kteří se rozhodnou zainvestovat do ročního předplatného služby, má totiž společnost dárek ve formě klíče na multiplayerovou akci Star Wars Battlefront, a to v takzvané Ultimate Edition, tedy s veškerým dodatečným obsahem, který pro hru v uplynulém roce vyšel.

Budeme-li se držet cen, které udává český PlayStation Store, pak vás roční předplatné vyjde na 1299 korun. Star Wars Battlefront Ultimate na PS Store aktuálně stojí 899 korun, předplatné vás tedy vlastně vyjde na čtyři stovky, tedy pokud jste o nákupu střílečky z univerza Star Wars tak jako tak přemýšleli. Nabídka je ale dostupná jen po omezený čas, pokud vás tedy nalákala, raději neotálejte. Bohužel se nabídka skutečně vztahuje jen na zcela nové zákazníky.

Star Wars Battlefront Ultimate Edition obsahuje kromě základní hry také čtyři rozšíření: Outer Rim, Bespin, Death Star a Rogue One: Scarif. Mimo to v balení naleznete i 11 nových zbraní a 24 vylepšených Star karet. Příjemným bonusem pro majitele PS VR je pak minihra X-Wing VR. V naší recenzi jsme spolu s Jirkou hře udělili hodnocení 3/5, s přibývajícím obsahem však dosáhla mnohem lepší úrovně. Ještě letos bychom se měli dočkat pokračování, které kromě multiplayeru nabídne i příběhový režim a pokryje 30 let mezi událostmi filmových epizod VI a VII. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama