Blizzard chystá Diablo III: Eternal Collection
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard chystá Diablo III: Eternal Collection

Blizzard chystá Diablo III: Eternal Collection

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2017 11:53 13
Reklama

Málokterá hra má tu schopnost, že i po několika letech vyvolává vášně a takový zájem. Blizzard jich má ale hned několik. Právě teď je v kurzu Diablo III, které původně vyšlo před pěti lety. Co na tom, chystá se pro něj nový obsah, a jak se zdá, pro nové konzole se chystá i nová edice.

Pokud jste si na konzolích nepořídili Reaper of Souls, nebo pokud jste sběratelé a prostě si chcete koupit další edici Diabla, Blizzard pro vás chystá Eternal Collection. Kolekce byla registrována a ohodnocena ratingovou agenturou ESRB, a právě tak jsme se o ní dozvěděli.

Z popisku vyplývá, že je v plánu verze jen pro PlayStation 4 a Xbox One. Bohužel nic konkrétnějšího nevíme. Vlastně ani nemůžeme potvrdit, že jejím obsahem bude pouze DLC s Nekromanty, o kterém se v poslední době tak hovoří.

Ani Reaper of Souls totiž nepřinesl jen novou třídu Crusadera, ale datadisk hru rozšířil o zcela nový pátý akt a nový adventure mód. Nezapomínejme, že letos uběhlo 20 let od vydání legendárního prvního dílu. Třeba nám Blizzard nadělí i něco nad rámec toho, co zatím víme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama