Sledujte první záběry z FIFA 18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první záběry z FIFA 18

Sledujte první záběry z FIFA 18

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 6. 2017 15:50 7
Reklama

Jak EA Sports slíbili, tak se také stalo a oficiální odhalení letošního ročníku dlouholeté fotbalové série FIFA je tu. Na bližší detaily si sice budeme muset ještě počkat, už nyní se ale můžete podívat na první teaser.

Už z něj je patrné, že hlavní hvězdou letošního ročníku a zejména marketingové kampaně bude útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Portugalského reprezentanta nalezneme i na obalu hry. Zajímavé je však i to, že se série FIFA zjevně odpoutala od partnerství s Microsoftem a reklamní materiály jsou nyní opatřeny hlavičkou Sony. Stejně jako loni bude i letos FIFA poháněna enginem Frostbite.

K mání budou tři edice hry s rozličnými bonusy do režimu FIFA Ultimate Team. Namísto dříve obvyklé Deluxe edice si tentokrát můžete pořídit Ronaldo edici, která vám mimo jiné zajistí třídenní předběžný přístup do hry. Takzvaná ICON edice bude mít na obalu bývalého brazilského reprezentanta Ronalda Nazária de Limu, kterého následně dostanete k dispozici i v rámci Ultimate Teamu. Předplatitelé služeb EA či Origin Access si hru budou moci vyzkoušet od 21. září v rámci desetihodinového trialu.

Hra vyjde 29. září na PC, PS4, Xbox One, Switch, PS3 a Xbox 360. Výčet platforem doplňuje tradiční poznámka, že ne všude bude mít hra stejný obsah. U minulé generace konzolí s tím samozřejmě v rámci takzvané Legacy Edition počítáme, otazník se stále vznáší nad verzí pro Switch. Veškeré detaily se ale máme dozvědět již 10. června na akci EA Play. Právě tam se máme dočkat i záběrů ze samotného hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama