ELEX se chlubí novým gameplay trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ELEX se chlubí novým gameplay trailerem

ELEX se chlubí novým gameplay trailerem

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 6. 2017 10:18 6
Reklama

Jméno akčního RPG ELEX se na našich stránkách objevuje pravidelně. Naposledy jsme vás před pár dny informovali o tom, že hra dostala konkrétní datum vydání a na pultech obchodů se objeví 17. října letošního roku. Nyní se vývojáři hlásí o pozornost znovu, tentokrát gameplay trailerem, který ELEX ukazuje v akci.

Minutu dlouhé video si dává záležet na tom, aby dobře postihlo schizma mezi sci-fi a fantasy prvky hry. Uvidíte v něm tedy nejen postavy ve futuristické zbroji s neméně pokročilou výzbrojí, ale také válečníka s rohatou přílbou, těžkým štítem a mečem. Svět zjevně nabídne nejen travnatá luka, ale i vyprahlou poušt nebo ledové pláně. Technicky ELEX ze záběrů nevypadá vůbec špatně, tedy až na mírně toporné animace, které jsou nejvíce patrné ve scéně s tanečnicí u tyče.

Při sledování traileru a zejména scén z boje jsme si nemohli nevzpomenout na Mass Effect: Andromeda. Doufejme, že si ELEX po vydání vyslouží vřelejší přijetí. Hra vychází na PC, PS4 a Xboxu One. Předobjednat si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama