Kodžima dráždí fandy novým obrázkem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima dráždí fandy novým obrázkem

Kodžima dráždí fandy novým obrázkem

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 6. 2017 09:13 8
Reklama

Jestliže jste se těšili, že se na letošní E3 dočkáme nějakých konkrétních informací o chystaném projektu Kojima Productions jménem Death Stranding, asi jste zklamáni. Hra se na konferenci Sony letos neobjeví, Kodžima sám se ale alespoň zúčastní diskuzního panelu. Přesto pro nás japonský vývojář připravil malý teaser, který je nicméně stejně neurčitý, jako vše, co o hře dosud víme.

Teaser má formu obrázku, na němž je zvláštní pavučina ve tvaru hvězdy. Doplňuje ji lakonický nápis “BRIDGES”, v překladu “Mosty”. Kodžima na Twitteru uvedl, že tento obrázek je jedinou novou informací, o níž se aktuálně může podělit. Kromě fanouškovských reakcí, které často obsahovaly vtipné gify s hercem Jeffem Bridgesem, se objevila i celá řada nových teorií, které obrázek spojují se staršími trailery.

Určitě si vzpomenete na video z loňského prosince, v němž se objevil režisér Guillermo del Toro a herec Mads Mikkelsen. Del Toro figuruje v roli postavy, která ve zvláštní nádobě přenáší malé dítě. Při detailním pohledu si ale fanoušci povšimli odznaku, který má del Torova postava na klopě. Ten zobrazuje mapu Spojených států, která je rozdělena tvarem pavučiny a nápis “United Cities of America”. Kromě toho je však na odznaku také nápis BRIDGES ve stejném fontu, který se objevil na novém obrázku. Dosud panovalo přesvědčení, že se jedná o jméno postavy. Nyní to spíše vypadá, že BRIDGES je název jakési organizace.

Co tato organizace provádí, to je předmětem sporů. Samozřejmě se objevují teorie, že jejím účelem je tvorba mostů v čase a prostoru, mezi vědomím a podvědomím a tak dále. Slovo Bridges navíc fanoušci objevili už i na skafandru maskota Kojima Productions, který se jmenuje Ludens. Tak či tak, odpovědí se zřejmě dočkáme až v samotné hře. Kodžima je teď ale určitě výsostně spokojen z toho, jak si celá komunita fanoušků láme hlavu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama