Nový E3 trailer a termín vydání Vampyru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový E3 trailer a termín vydání Vampyru

Nový E3 trailer a termín vydání Vampyru

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 6. 2017 11:47 6
Reklama

Akční RPG Vampyr od vývojářů z francouzského týmu Dontnod Entertainment sledujeme s nemalými očekáváními. Autoři her Remember Me a Life is Strange svou chystanou upíří záležitost představili již v květnu 2015, nyní už víme, kdy se hra dostane na pulty obchodů.

Vývojáři se totiž v předstihu pochlubili novým E3 trailerem, který na na ploše tří a půl minut ukazuje, že atmosféra Londýna počátku minulého století ze hry poteče po litrech, stejně jako hustá a teplá krev. Grafický kabátek se sice nemůže rovnat špičkám aktuální produkce, Vampyru ale nelze upřít pěknou stylizaci. Video doprovází skladba Devil, kterou má na svědomí zpěvačka Ida Maria.

Do role doktora Jonathana Reida, který bude v průběhu hry řešit skutečně nezáviděníhodné dilema, zda totiž dostojí své přísaze a lékařskému povolání, nebo jestli se poddá pudům krvesajné bytosti noci, se vžijeme letos v listopadu, zatím bez konkrétního data. Hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xboxu One.

Vampyr bude hodně stavět na systému karmy, jeho závěr přesně odrazí vaše chování. Vývojáři tvrdí, že nemají “dobré” a “špatné” konce, ale zkrátka jen ty, jaké si hráč svými činy zaslouží. Ve hře narazíme na několik frakcí, v kůži doktora Reida dostanete řadu možností, jak se popasovat s různými situacemi. O Vampyru si můžete víc přečíst v našich starších novinkách. Předobjednat jej lze v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama