Fortnite od Epicu dorazí v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite od Epicu dorazí v červenci

Fortnite od Epicu dorazí v červenci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 6. 2017 14:16 4
Reklama

Jméno Epic Games neznamená nutně pouze Unreal Engine – tento tým také ještě před několika lety vyvíjel i řadu známých značek a her, s důrazem na vývoj multiplatformního Unreal enginu však zájem o vývoj her upadal a důkazem toho je i před lety představený Fortnite. Vývoj této akce se dlouhá léta protahuje, během července však konečně předstoupí před hráče.

Ovšem nikoli však v plnohodnotné verzi – Epic Games totiž oznamují, že hra po dlouholetých průtazích vyjde 25. července v rámci předběžného přístupu do hry, a to na všech zúčastněných platformách naráz, tedy na PC, Macích, PS4 i na Xbox One.

K mání by plná hra měla být za 40 dolarů, tedy za necelou tisícikorunu a finální a zcela F2P verze hry by měla být k dispozici někdy v příštím roce, pokud to tedy autoři dodrží. Předobjednávka jedné z edic (k mání na webu hry) pak zajistí přístup hry ještě o čtyři dny dříve, tedy 21. července.

Tak jako tak se hráči mohou těšit na on-line akci, jež v sobě kombinuje nejen klasickou akci se s kosením nepřátel, ale také prvky budování a tower defense her, kdy se v rámci nočních nájezdů nepřátel hráči dočkají prověření za denního světla vybudovaných bází.

Náhled na základní mechaniky hry si můžete připomenout v níže přiloženém traileru, pro úplnost však musíme rovněž připomenout, že vedle Fortnite ještě Epic chystají několik dalších her, o čemž jsme vás informovali začátkem roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama