FIFA pro Switch přijde o příběhovou kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA pro Switch přijde o příběhovou kampaň

FIFA pro Switch přijde o příběhovou kampaň

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2017 09:50 6
Reklama

O existenci fotbalu FIFA pro Nintendo Switch víme již delší dobu, jenže stejně tak jsme doposud tušili, že na této platformě bude hra jiná. Jak se bude lišit, to jsme však až doposud nevěděli, včerejší prezentace her od EA však podobu hry konečně odtajnila.

Předně musíme utěšit všechny ty, kteří se báli zásadních změn – letošní ročník bude po obsahové stránce napříč konzolemi víceméně identický a jedinými výjimkami je použitý engine a příběhová kampaň připomenutá včerejší novinkou.

O absenci enginu Frostbite jsme vás ostatně již také informovali, nicméně ve všech ostatních ohledech by hra měla být identická a nemělo by jí vůbec nic zásadního chybět. To v praxi znamená, že hráči nepřijdou například o mód Ultimate Team, o režim kick-off, sezóny offline i on-line a ani ženský pohár či další klíčové vlastnosti.

K tomu EA ještě dodávají, že z hlediska grafické stránky hry hra poběží v rozlišení 1080p v režimu dokovací stanice a v 720p mimo ni. K tomu samozřejmě nechybí ani sliby o maximálním přizpůsobení vybrané platformě a zážitek by díky tomu měl být plynulý a plnohodnotný v jakémkoli okamžiku i rozpoložení, tedy například i v režimu handheldu či jen s jediným Joy-Conem v ruce.

A konečně každopádně co se data vydání týče, tak i to je identické pro všechny zúčastněné platformy a hra tím pádem dorazí 29. září na konzole i na PC. Níže poté můžete zhlédnout japonskou reklamu, v níž se na pár vteřinek mihnou záběry přímo ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama