První záběry z hraní Far Cry 5 jsou tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z hraní Far Cry 5 jsou tu

První záběry z hraní Far Cry 5 jsou tu

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 6. 2017 21:03 6
Reklama

Nebyla by to konference Ubisoftu, kdybychom se nedočkali nových záběrů z Far Cry 5. Hra, která byla představena ještě před zahájením E3, se nyní pochlubila prvními záběry ze samotného hraní a několika novými informacemi.

Hru představil producent Dan Hay. Ve Far Cry 5 se podíváme do Hope County v americké Montaně, oblast, kterou terorizuje fanatický kult. Žádný telefonní signál, uzavřené silnice, zkrátka ideální prostředí pro šílence, které v jejich konání nebudou omezovat bezpečnostní složky.

Hru bude tentokrát pohánět Cryengine 3 a z prvních záběrů vypadá velice slušně. Hlavní hrdina nebude na své tažení proti zlovolným fanatikům sám, ruce k dílu přiloží i parťáci a dokonce i zvířecí kamarádi. Svým kolegům můžete dávat jednoduché rozkazy a jak je vidět z traileru, situace můžete řešit jak stealthově, tak pěkně akčně. A když půjde do tuhého, přijde vhod letecká podpora nebo kamarád s tahačem. Systém parťáků trochu připomíná druhý díl.

Zásadní změny v hratelnosti nečekejte, půjde o pořádnou akční jízdu, v níž nebude o krev a adrenalinové přestřelky nouze. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama