Skyrim bude využívat potenciál Switche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skyrim bude využívat potenciál Switche

Skyrim bude využívat potenciál Switche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2017 14:33 3
Reklama

Snad málokterá hra je i po letech tak probíraná jako The Elder Scrolls V: Skyrim. Toto RPG vyšlo původně v listopadu 2011, poté dorazilo ve vylepšené edici i na novější konzole a o využití obsahu hry jsme psali ráno v souvislosti s karetním The Elder Scrolls: Legends. Tím však životní cyklus této hry stále ještě nekončí a Bethesda chystá ještě verzi pro Switch.

O existenci té jsme věděli prakticky již od samotného oznámení konzole, bližší detaily však stále ještě chybí, konference dnes ráno však konečně odhalila podobu hry i některé její vlastnosti, což nyní můžeme doplnit dalšími dodatečnými detaily.

Hra by měla vyjít ještě během tohoto podzimu, stát bude pravděpodobně plnou cenu a přinese i speciality týkající se právě této platformy. Ty budou mít podobu například funkcionality v podobě Amiibo figurek, za pomocí kterých bude možno do hry dostávat dodatečné předměty (zda půjdou odemknout i jinou cestou, to zatím nevíme), což v případě ráno představeného videa znamenalo kupříkladu oblečení, štít a meč ze série Zelda.

A ten i další zbraně bude navíc možné ovládat i za pomocí pohybových senzorů zabudovaných do ovladačů konzole, což ranní ukázka rovněž letmo představila. Nicméně předobjednávat si tento titul každopádně můžete již nyní, a to například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama