Androidi se bouří v adventuře Detroit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Androidi se bouří v adventuře Detroit

Androidi se bouří v adventuře Detroit

David Rozsíval

David Rozsíval

13. 6. 2017 02:07 2
Reklama

Kdo se těšil, že se konečně dozví datum vydání nového interaktivního díla Davida Cage asi z E3 ukázky o mnoho moudřejší nebude. Quantic Dream svůj prostor na konferenci Sony využili zejména k představení příběhového pozadí, nelze se však zbavit dojmu, že do samotného vydání je stále ještě daleko.

Co tedy víme? V Detroit: Become Human dojde ke vzpouře androidů, které lidstvo používá jako levnou a postradatelnou pracovní sílu. Uvidíme i více z vize budoucnosti, kterou nám David Cage předloží a dozvíme se i o Marcusovi, androidovi, který se stane vůdcem zmíněného povstání. Z ukázky je patrné, že David Cage a jeho tým nemají v plánu uhnout ze zažitých kolejí – dočkáme se tedy velkého množství až fotorealistických příběhových sekvencí, proložených hratelnými pasážemi, v nichž budeme činit důležitá rozhodnutí.

Příběh Detroit: Become Human se, jak už to mají v Quantic Dream ve zvyku, bude zaobírat vážným tématem a hrát na strunu hráčových emocí. Jak se mu to podaří? To se bohužel asi ještě nějaký čas nedozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama