Betatest Destiny 2 proběhne v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Betatest Destiny 2 proběhne v létě

Betatest Destiny 2 proběhne v létě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2017 09:15 1
Reklama

Vedle příběhového traileru Destiny 2, lehkého posunu data vydání konzolových verzí a oznámení data vydání PC verze se rovněž dozvídáme i to, kdy si tuto akci budeme moci vyzkoušet v rámci plánované betaverze.

Brány betatestu se pro předobjednávající hráče otevřou 18. července v odpoledních hodinách na PS4 a o den později i na Xbox One. Všichni ostatní se do bety budou moci dostat 21. července a na obou platformách beta potrvá až do 23. července. Na PC se pak betaverze slibuje zpřístupnit během druhé půlky srpna s tím, že konkrétní data ještě Bungie teprve upřesní.

Co ale víme díky přiloženému traileru již nyní je to, čím se hra blýskne na PlayStationu 4 a na jaké exkluzivity (z hlediska času a s minimální trvanlivostí do podzimu) se mohou hráči na této platformě těšit.

Na PS4 hra tedy nabídne jednu exkluzivní a do evropských kulis zasazenou mapu, na níž se lze pustit do kooperativního striku, jednu mapu určenou pro PvP režim hry, výbavu pro třídy Titan, Warlock a Hunter, jednu speciální loď a exotickou pušku s proměnlivým typem střelby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama