Představujeme letošní novinky PES 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme letošní novinky PES 2018

Představujeme letošní novinky PES 2018

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2017 13:38 8
Reklama

Virtuální fotbal se v základě dělí na dva tábory fanoušků – na ty, kteří mají rádi sérii FIFA, a ty, kteří naopak nedají dopustit na fotbal z produkce Konami, tedy na sérii Pro Evolution Soccer, jež se aktuálně připomíná čerstvým E3 trailerem.

Ten odhaluje nejen povedenou grafickou stránky hry, ale také některé klíčové aspekty, kterými se může letošní ročník PES pochlubit. Mezi ty patří například on-line multiplayer až pro šest hráčů, opět propracovanější hra s balónem (poháněná technologií nazývanou Real Touch+) i samotné pohyby hráčů. A chybět samozřejmě koneckonců nesmí ani náhled na režim MyClub.

Do toho zavítá i nová hvězda pocházející mimo svět fotbalu – slavný běžec Usain Bolt, který v případě PES 2018 nepřijde o svá známá gesta. Nutností je však předobjednávka či zajištění takzvané Day 1 edice hry.

I v případě aktuálního ročníku fotbalu PES pak opět chybí zajištění širší licence, fanoušci virtuálního fotbalu se ale i tak mohou těšit na exkluzivní partnerství s týmy Barcelona, Liverpool a Borussie Dortmund, odkud také pramení nejvěrnější možná podoba daných hráčů i jejich domovských stadionů.

Hra samozřejmě opět vyjde na celou škálu platforem (mezi nimiž nechybí ani starší konzole, verze pro Switch však v plánu aktuálně není), nově však přinese podporu i pro silnější Xbox One X a pro PlayStation 4 Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama