První pohled na Monster Hunter World
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První pohled na Monster Hunter World

První pohled na Monster Hunter World

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 6. 2017 03:27 6
Reklama

O velice příjemné překvapení se na konferenci Sony postarala vydavatelská společnost Capcom. Ta totiž oznámila zbrusu nový díl populární série Monster Hunter, který se po letech podívá i mimo platformy Nintenda.

Odhalení proběhlo tím nejlepším možným způsobem, a to za pomoci záběrů ze samotného hraní. Žádný naleštění cinematic trailer, s lovcem jsme se pěkně vydali stopovat pořádně velkou kořist. Monster Hunter World, jak se nový titul jmenuje, sice svou grafikou neoslňuje tak, jako se to daří jiným hrám, jeho největší přednosti ale budou ležet někde úplně jinde. Zahrát si budete moci buď sólo, nebo v kooperaci se třemi dalšími hráči.

Příběh nás zavede na zcela nový kontinent, který budeme v roli průzkumníků postupně objevovat. Vývojáři slibují funkční ekosystém, díky němuž můžete mazaným přístupem například poštvat různé druhy proti sobě a ulehčit si tak práci s vylákáváním kořisti. Hra vyjde ve stejný termín jak v Japonsku, tak i na západních trzích, a nabídne cross-region multiplayer. Hráči ze všech zemí si tak budou moci navzájem pomáhat. Co se tvorů týče, potkáte staré známé, objeví se třeba Rathalos, ale i zbrusu nové druhy, jako je Anjanath. Na zvířata můžete i vyskočit a uštědřit jim zranění na citlivých a obtížně dosažitelných místech.

Dočkáme se dynamického střídání dne a noci, hráči i zvířata nyní mohou volně přecházet mezi jednotlivými oblastmi bez nahrávacích obrazovek. Hra vyjde kromě PlayStation 4 i na PC a Xboxu One, o verzi pro Nintendo Switch ale nepadlo ani slovo. V naší galerii naleznete první várku screenshotů včetně boxartu, podívat se můžete i na zmiňované záběry z hraní. Hra by měla vyjít na počátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama