Autoři komentují nový trailer Wolfensteina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři komentují nový trailer Wolfensteina

Autoři komentují nový trailer Wolfensteina

David Plecháček

David Plecháček

14. 6. 2017 13:54 3
Reklama

Z nového Wolfensteina jsme nadšení. Líbí se nám, líbí se nám celá rebootovaná série, a máme pocit, že americký The New Colossus do ní krásně zapadne. Spolu s The Evil Within 2 se bezesporu jedná o nejcennější želízko, které Bethesda na E3 ukázala. A ukázala také nový trailer s názvem America Under Siege.

V komentovaném videu autoři hovoří o tom, co nás vlastně čeká. „The New Colossus je přímé pokračování. Začíná přesně tam, kde The New Order skončilo. Noví hráči se ale chytí velice snadno a pochopí, o čem novinka vlastně je.“ Nejvíce v obraze ale budou navrátilci, kteří ví, že i když byl Blazkowicz „vážně zraněn“, nikdy nepřestane bojovat.

Autoři z MachineGames nemuseli příliš řešit charakter hlavního hrdiny, neboť jeho motivy jsou už od předchozího dílu poměrně snadno uchopitelné a každý se s ním rychle ztotožní, leccos se ale na druhou stranu změní díky Anye, která je těhotná. Jeho břímětem je zachránit svět, ve kterém by mohl se svou vznikající rodinou žít.

V cestě jim opět stojí frau Engel. Ta proti nám brojila už v prvním díle, a i tentokrát si s ní užijeme své. Viděli jsme, co se děje v Evropě, a tak uvidíme, co nacismus udělal ze Spojených států. „Myslíme, že je to zajímavé prostředí, protože je to země, která postavila své základy na myšlence svobody. Byť se hra odehrává v roce 1961, nejsou to ta šedesátá léta, která známe.“

Zajímá-li vás více, následující video nesmíte minout. Stejně jako všechny hry, které Bethesda na své konferenci představila, i Wolfenstein II: The New Colossus vyjde ještě letos. Zakroužkujte si datum 27. října 2017, tehdy si pro novinku můžete zajít do obchodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama