E3 trailer láká na děsy v Call of Cthulhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E3 trailer láká na děsy v Call of Cthulhu

E3 trailer láká na děsy v Call of Cthulhu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 6. 2017 16:01 3
Reklama

Zcela objektivně řečeno – žánr hororu bývá obecně jedním z těch nejnáchylnějších k těm největším možným průšvihům, minimálně ve světe videoher se mu však v poslední době celkem daří zachovat patřičné dekorum. Jedním příkladem povedeného titulu mohl být nedávný Outlast 2 a tím příštím by zcela určitě mohla být další herní inkarnace příběhu, jehož středobodem bude jeden z Prastarých z pera Howarda Phillipse Lovecrafta.

To další dobrodružství nesoucí prostý název Call of Cthulhu má po menších peripetiích na svědomí francouzský tým Cyanide (mající na svědomí například dvoudílnou sériiStyx), který také dorazil na E3 v plné polní a s novým a hustou atmosférou oplývajícím trailerem.

Ukázka taktně našeptává tomu, že by po výtečném počinu Dark Corners of the Earth v tomto případě mohlo jít o další z povedených her inspirovaných výše zíněným autorem. Přiložené video nadále představuje děsivou atmosféru a spolu s ní i řadu příznivců kultu Cthulhu, kterým se soukromý detektiv a válečný veterán jménem Edward Pierce musí postavit a navzdory kterým musí vyřešit sérii záhadných úmrtí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama