Wolfenstein II nabídne košatý příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wolfenstein II nabídne košatý příběh

Wolfenstein II nabídne košatý příběh

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 6. 2017 15:32 1
Reklama

Ukázka nového Wolfensteina musela jistě potěšit každého fandu tradičních FPS i všechny odpůrce zlotřilých nacistů. Více než osm minut záběrů v sobě mělo zkrátka všechno (tedy hlavně ty mrtvé nacisty), a pokud jste si je nechali ujít, tak to určitě dožeňte, neboť v tomto případě je rozhodně oč stát. Ukázka přitom naznačuje směr příběhu i prostý fakt ten, že vyprávění bude opět hrát důležitou roli, což potvrzuje i zpráva aktuální.

Z E3 se k nám totiž dostává pro některé jistě sympatická informace o tom, že Wolfenstein II: The New Colossus bude obsahovat až na tři hodiny enginových animací a příběhových předělů, čímž se v dnešní době řadí mezi unikáty na poli jinak přímočarých singleplayerových FPS.

Některým se nadhozená cifra může na jednu stranu zdát velká, ve srovnání s prvním dílem ale tolik přehnaná určitě není a faktem je rovněž i to, že předešlý díl hry byl chválen mimo jiné právě za kvality představeného příběhu i za jeho podání doprovázené trefnými komentáři toho nejlepšího hlavního hrdiny s tím nejhůře vyslovitelným jménem.

Bethesda a potažmo vývojáři z týmu MachineGames půjdou letos na podzim zkrátka jen o pomyslný krůček dále a v tom se jim nelze vůbec divit. K tomu navíc příběh hry nabídne až na stovku zúčastněných herců.

Pro úplnost pak již jen dodáme, že současné informace vyplývají z rozhovoru kreativního ředitele vývoje hry s magazínem PCGamesN. V tom Jens Matthies mimo jiné podotýká i to, že jim aktuálně s budováním příběhu i s jeho podáním pomáhají značné zkušenosti získané během vývoje hry předešlé – nic z tohoto by si zkrátka nikdy předtím nedovolili.

A mimochodem, Matthies rovněž označil zcela ujetou (anebo ne?) teorii o transplantaci hlavy (vyrobeno webem Polygon) hlavního hrdiny za absurdní, nicméně právě toto přízvisko není celé této sérii vůbec cizí, co říkáte?

Hra každopádně vychází již 27. října a k předobjednání je například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama