Rozšíření Horizonu nabídne dost obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření Horizonu nabídne dost obsahu

Rozšíření Horizonu nabídne dost obsahu

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 6. 2017 08:29 6
Reklama

O tom, že se pro letošní jarní hit Horizon Zero Dawn chystá DLC, jsme už nějaký čas věděli. Konference Sony na letošní E3 pak přinesla první ochutnávku toho, co Aloy v jejím dalším dobrodružství čeká. Během přenosu PlayStation Live se následně šéf studia Guerilla Games Hermen Hulst rozpovídal o detailech.

Jednou z velmi příjemných zpráv je to, že přídavek nebude žádným drobečkem. Hulst říká, že ačkoli zatím nechce mluvit o konkrétním herním čase, nová oblast, která se rozprostírá na severu mapy v horách, nabídne hráčům slušnou porci obsahu. Po zkušenostech z rozsahem původního Horizonu není důvod Hulstovi nevěřit. Rozšíření nabídne i vlastní sadu trofejí.

Dočkáme se nových úkolů a výzev, objevíme nové osady a samozřejmě přibydou i nové zbraně a vybavení. Bohužel nepadlo zatím ani slovo o nových zvířecích strojích, v tomto ohledu se tedy zatím musíme nechat překvapit. Příběh bude přímo navazovat na konec původní hry a my tak budeme sledovat Aloyinu pouť, při níž objeví nová a řádně temná tajemství minulosti.

Hulst tvrdí, že k práci na DLC studio přiměly dva důvody. Jednak měli vývojáři po dokončení hry k dispozici nástroje a znalosti, jednak po přídavku komunita fanoušků hlasitě volala. Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds vyjde ještě letos, v naší galerii naleznete několik screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama