Sledujte záběry z Hunt: Showdown od Cryteku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z Hunt: Showdown od Cryteku

Sledujte záběry z Hunt: Showdown od Cryteku

David Plecháček

David Plecháček

16. 6. 2017 09:29
Reklama

O novém počinu od Cryteku jsme dlouhou dobu jen slýchali, ale neviděli jsme z něj ani vteřinu. Nové Crysis to sice není, ale doufejme, že se studio vzdalo plánů na vytváření VR hříček, které jsou nemastné neslané a že se po restrukturalizaci vytasí s něčím povedeným. A že se jim návrat podaří třeba už s Hunt: Showdown.

Jak už víme, Hunt: Showdown vychází z konceptu Hunt: Horrors of the Gilded Age, který se ale pod novým vývojářským týmem vydal odlišným směrem. Jinými slovy, už se dávno nejedná o duchovního nástupce Darksiders. Hunt se odehrává v 19. století. V minulosti se častokrát řešila podobnost s The Order: 1886, ale Hunt by měl být autentičtější verzí té doby.

Podle dostupných informací by se opět mělo jednat o naprosto strhující vizuální zážitek. Crytek tím byl ostatně dlouhou dobu známý. PvP hororová hra nabídne střet pěti týmů po dvou hráčích, kteří musí vypátrat jednoho, dva nebo rovnou tři démony, aby získali kýženou odměnu. Každá z pěti dvojicí se objeví na jiné straně mapy a musí najít stopy vedoucí k tomu, kde se démoni nachází. Jakmile jej najdou, mají dvě možnosti – démona zabít, nebo se připravit na příchod jiného týmu a přepadnout jej ze zálohy.

Každý krok musí hráči pečlivě vážit. Jakmile totiž někdo zemře, ztratí se nadobro a přijde tím i o své vybavení, zbraně a navíc si přenese určitou nevýhodu i do své nové postavy. Celou dobu se budete rozhodovat mezi ochotou riskovat a vidinou odměny. Novinka bude velice, velice temná, a není úplně ten nejlepší nápad na sebe upozorňovat. Střelba vás prozradí, stejně jako jste zranitelní i u zón s vybavením, kde můžete sebrat náboje nebo se vyléčit. Jsou u nich totiž zapálené louče.

Že by se Crytek mohl trefit do černého ukazuje i gameplay video, na které se můžete právě teď podívat:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama