EA: Anthem budeme podporovat deset let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA: Anthem budeme podporovat deset let

EA: Anthem budeme podporovat deset let

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 6. 2017 11:44 11
Reklama

Jedním z nejpříjemnějších “překvapení”, nebo možná spíše odhalení, letošní E3 byla bezesporu nová značka od studia BioWare. Akce jménem Anthem spoléhá především na kooperaci více hráčů, užít si ji však budete moci i sami a hned od prvního okamžiku na nás hra zapůsobila jako pádná odpověď EA na Destiny od konkurenčního vydavatele. I Anthem se má navíc dočkat dlouhodobé podpory.

V rámci programu Xbox Daily si o hře s Larrym Hrybem alias Majorem Nelsonem povídal viceprezident Electronic Arts Patrick Söderlund. Ten prozradil, že na Anthem se pracuje již přes čtyři roky, mnohem důležitější je ale budoucnost titulu. Söderlund říká, že vydáním hry v příštím roce to teprve začíná a Anthem má před sebou desetiletou budoucnost. 

Podobné sliby jsou sice rajskou hudbou pro uši hráčů, kteří si chtějí vybrat konkrétní multiplayerový titul a věnovat mu svůj čas, my jsme přeci jen poněkud rezervovanější. Deset let je totiž dlouhá doba i na poměry velkých MMORPG, v případě akce typu Anthem bychom tipovali spíše střízlivější třetinovou dobu. Přeci jen si každé vydavatelství určitě umí dobře spočítat, že je po několika letech výhodnější vydat další díl, stejně, jako se to stalo v případě Destiny. Chystaný titul od Bungie navíc s novým dílem totálně restartuje hráčský progress, všichni začínají odznovu a nevypadá to, že by to fanouškům nějak zvlášť vadilo. Samozřejmě se ale rádi necháme od EA příjemně překvapit.

Okolo Anthem každopádně momentálně vládne velmi pozitivní atmosféra. Po nepříliš zdařeném vydání Mass Effect: Andromeda jsou nyní příznivci BioWare přesvědčeni, že právě do nové značky proudil hlavní kreativní talent a také prostředky. Dozvěděli jsme se například, že se na scénáři podílí i Drew Karpyshyn, který tu samou roli obstaral v případě prvních dvou Mass Effectů. Anthem má každopádně potenciál stát se další redakční hrou, kterou “budeme hrát”, proto její osudy pečlivě sledujeme. Hra má vyjít v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama