Rollins na obalu WWE, novinka nevyjde na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rollins na obalu WWE, novinka nevyjde na PC

Rollins na obalu WWE, novinka nevyjde na PC

David Plecháček

David Plecháček

20. 6. 2017 10:18 4
Reklama

I letos se můžeme těšit na pořádný wrestling od 2K. Vydavatelství 2K Sport oznámilo, dnes oznámilo, kdo bude největším tahákem letošního ročníku. Ještě více nás ale zaujalo, na kterých platformách se 2K rozhodlo WWE 2K18 vydat.

Začněme popořadě. Na obálce vystřídá loňského Brocka Lesnara (ne)populární Seth Rollins. WWE je především jedna velká show, a ačkoliv Rollins není zrovna nejoblíbenějším bojovníkem, tak tam, kde se objeví, je o zábavu postaráno. Rollinse představuje nové video Vandal, na které se můžete podívat.

Z traileru lze vyčíst i datum vydání – další ročník, který vyvíjí studia Yuke a Visual Concepts, vyjde 17. října. Co ale z traileru patrné není, jsou platformy. Vedle verzí pro PlayStation 4 se hra objeví pochopitelně i na Xboxu One,... a to je všechno. Ta tam jsou verze pro minulé generace, ale co víc, o WWE přijdou i majitelé PC.

2K evidentně razantně sáhlo do svých plánů a nehodlá se brzdit starými konzolemi. Tento krok se dal dříve či později čekat. Proč ale WWE 2K18 nevyjde na PC, nevíme. Jsme zvědaví, jestli se společnost tento krok rozhodne dříve či později nějakým způsobem komentovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama