Samostatný remaster CoD 4 už za týden?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samostatný remaster CoD 4 už za týden?

Samostatný remaster CoD 4 už za týden?

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 6. 2017 08:13 5
Reklama

Pokud jste loni zainvestovali do některé z dražších edic Call of Duty: Infinite Warfare, dostali jste kromě zmíněné hry také remaster deset let starého čtvrtého dílu série s podtitulem Modern Warfare. Vydavatelství Activision se tehdy zaklínalo prohlášením, že se jedná o jediný způsob, jak se k remasteru dostat. Už letos v květnu ale došlo k úniku informací, který naznačil, že se dost možná chystá samostatné vydání. Situace se nyní opakuje.

Anonymní tip poslal zprávu webu Charlie Intel, kterou doplnil o velice přesvědčivé fotografie. Na nich je vyfocen obal hry z obou stran, k dispozici je ale nyní i screenshot, který naznačuje, že by snad hra měla jít do prodeje již 20. června, tedy dnes. Starší zdroje uváděly jako datum vydání 27. června, tedy příští úterý, což se nám momentálně kvůli absenci oficiálního oznámení zdá pravděpodobnější.

Další fotografie pochází z obchodního řetězce Target a ukazuje, že by se hra měla prodávat za necelých 40 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 940 korun. Z obalu bohužel nevyplývá, zda s fyzickou kopií dostanete i všechna DLC. Tipujeme ale, že za ně budou zájemci muset zaplatit extra. Předpokládáme, že oficiální odhalení je na spadnutí a o dalším vývoji vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama