Cities: Skylines vychází v létě i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines vychází v létě i na PS4

Cities: Skylines vychází v létě i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 17:03 2
Reklama

Městská budovatelská strategie Cities: Skylines nakonec dorazí i na PlayStation 4, a to ještě během tohoto léta. Bude tedy následovat příklad Xbox One verze hry, která je k mání od letošního dubna a jejíž port se, minimálně dle hodnocení kritiků, zřejmě vydařil.

I tentokrát bude platit to, že hra dorazí s přídavkem After Dark, který se zaměří na noční život v metropoli a který nadále rozšíří možnosti toho, co je ve hře k vidění. Stejně jako v případě Xbox One verze pak hráči zůstanou ochuzeni o zážitek v podobě přídavku Mass Transit, který se zaměřuje na správu všemožných dopravních prostředků městské hromadné dopravy.

Opět rovněž platí i to, že o implementaci dalších přídavků zatím tvůrci mlčí a stejně tak i tento port mají na svědomí tvůrci z týmu Tantalus Media, kteří měli pod palcem již vývoj Xbox One edice hry.

Zhlédnout u příležitosti tohoto oznámení můžete čerstvý trailer a pro zajímavost můžeme připomenout i to, že tato strategie dříve oslavila skutečně významný prodejní úspěch, a to ještě před vydáním hry na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama