Bloodstained se chlubí novými záběry z hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodstained se chlubí novými záběry z hraní

Bloodstained se chlubí novými záběry z hraní

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 6. 2017 08:02 5
Reklama

Série Castlevania si momentálně vybírá odpočinkový čas po nepříliš povedených Lords of Shadow 2, fanouškům ale už před dvěma lety svitla naděje v podobě kickstarterové kampaně na projekt Bloodstained: Ritual of the Night. Tvůrci hry požadovali půl milionu dolarů, nakonec dostali o dost neuvěřitelných pět milionů dolarů víc a Bloodstained se šmahem vyhoupl mezi ty nejúspěšnější crowdfundingové herní projekty. Na letošní E3 se hra pochlubila novými záběry z hraní.

Bloodstained je metroidvania, která vás postaví do role Miriam, osiřelé dívky, trpící podivnou kletbou. V jejím důsledku se dívčina kůže pomalu mění v křišťál. Aby kletbu zvrátila, musí Miriam prozkoumat zámek plný démonů a najít černokněžníka Gebela, jenž má s touto kletbou osobní dlouholeté zkušenosti. Hra vzniká ve studiu Inti Creates, o vydání se postará společnost 505 Games. Příjemnou zprávou pro fanoušky Castlevanie je, že se na Bloodstained podílí Kódži Igaraši, producent série z let 2001 – 2010.

V novém videu se můžete podívat na využívání různých herních mechanismů a ke konci dojde i na souboj s bossem. Hra má vyjít na takřka všechny myslitelné platformy, kromě PlayStation 4, Xboxu One a PC to bude také Mac, Linux, PlayStation Vita a Nintendo Switch. Verze pro Wii U byla zrušena právě ve prospěch nové platformy od Nintenda. Termín vydání je stanoven na první polovinu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama