NHL 18 zve novou ukázkou na led
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NHL 18 zve novou ukázkou na led

NHL 18 zve novou ukázkou na led

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 6. 2017 09:25 14
Reklama

Čerstvá ukázka konzolového NHL 18 z produkce EA vám o novinkách hry příliš konkrétních informací nepřinese, dokáže však ukázat mrazivou atmosféru tohoto velmi kontaktního sportu a nalákat do zápasů slavné zámořské soutěže. Ovšem jen u traileru to dnes nekončí.

Nadále se kupříkladu dozvídáme, že tento sport bude v jeho virtuální podobě a na přebalu hry podporovat Connor McDavid z týmu Edmonton Oilers a spolu s tím se pak dozvídáme ještě pár dalších zajímavých věcí a novinek.

Kariérní režim s příběhem podobně jako ve fotbalu očekávat sice nemůžeme, nicméně novinka jménem NHL Threes zní zajímavě již sama o sobě. V tomto režimu se hráči pustí do arkádového zápolení na zmenšených kluzištích, a to ve dvou týmech po třech hráčích. Tento režim slibuje být zejména svižný a oplývat by měl i patřičnou dávkou adrenalinu pramenícího z nastaveného tempa hry.

Fanoušci ledního hokeje se nadále mohou těšit na lepší obranu i možnost libovolného máchání hokejkou. Za další do hry zavítá vylepšená umělá inteligence (nově si kupříkladu počítačoví protivníci budou moci přihrát o mantinely) a další novinky.

A některé z nich bude možné zkoušet ještě v rámci betaverze hry, jež odstartuje 25. července a do níž se lze registrovat na webu hry. Plná hra následně vychází celosvětově 15. září a opět platí, že PC verze v plánu není. Konzolisté se nicméně mohou dočkat až třídenního přednostního přístupu do hry, k tomu je však nutná její včasná předobjednávka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama