Sledujte E3 demo akce Agents of Mayhem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte E3 demo akce Agents of Mayhem

Sledujte E3 demo akce Agents of Mayhem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 6. 2017 15:20 1
Reklama

Americký tým Volition se chlubí dlouhými záběry z hraní chystané akce Agents of Mayhem, která si vyloženě libuje v ujeté a frenetické akci, v mnoha odstínech fialové a ve snad až do absurdity vyhnané nadsázce.

A jak takový slepenec nápadů může ve hře vůbec fungovat, to již můžete vidět ve více než 40 minutách videa, jež naleznete přiložené níže pod článkem. Při takovémto rozsahu se určitě sluší dodat varování před možnými spoilery, které v případě této akce mohou mít podobu spíše varování před vyzrazením herních mechanismů.

Ani ty však ve své podstatě nijak utajené být na jednu stranu nemusí, neboť ti hráči, kteří měli zkušenost se sérií Saints Row, by se v Agents of Mayhem mohli cítit jako doma a současná ukázka E3 demoverze hry jim může být přeci jen povědomá.

Z ukázky je každopádně zjevné, že počet objevných novinek a originálních herních mechanismů nebude tím hlavním lákadlem hry – zde půjde spíše o šílenou a ničím neřízenou akci plnou destrukce, dsrňáckých hlášek i peprného humoru a neortodoxních zbraní.

A jestliže vás hra zaujme, tak vězte, že Agents of Mayhem přicházejí na scénu již toto léto a předobjednávka na Xzone vám zajistí to, že na 18. srpen budete patřičně připraveni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama