Battlegrounds přilákaly na 4 miliony hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlegrounds přilákaly na 4 miliony hráčů

Battlegrounds přilákaly na 4 miliony hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 6. 2017 09:53 10
Reklama

On-line akce PlayerUnknown‘s Battlegrounds slaví další významný milník v prodejích a tato řež na život a na smrt již dokázala oslovit na 4 miliony hráčů. A to je skutečně úctyhodná cifra vzhledem k tomu, že hra ještě ani není hotová a na Steamu je v programu předběžného přístupu.

O polovičním počtu hrajících jsme vás přitom informovali sotva před pár týdny – počátkem května. Od té doby nicméně tvůrci nepolevili a stejně tak hráči nepolevili ani ve snaze lákat do hry davy dalších a dnes se tedy skrze Twitter dozvídáme o další překonané metě.

Prostou matematikou (která zde samozřejmě a z pochopitelných důvodů jednoduše uplatnit nelze) se lze dovtípit toho, že hra mohla utržit již přes 100 milionů eur. A již jen z tohoto musí být zjevné, že se hra ještě může nějaký ten pátek vesele vyvíjet a o finance tedy mohou mít tvůrci na delší dobu postaráno.

Otázkou nicméně je, jestli takto obrovská vlna zájmu nezmizí stejně tak bleskově, jako se aktuálně objevila (hra vyšla teprve na konci března). Nicméně úspěch hra aktuálně tak jako tak zažívá, a to nejen v prodejích – ze statistik na Steamu lze vyčíst, že PlayerUnknown‘s Battlegrounds jsou rovněž jednou z nejhranějších her.

Každopádně jestliže tento titul padnul do oka i vám, tak se s námi v diskuzi podělte o váš názor a o to, zda se v tomto případě jedná o rozumnou koupi vzhledem k faktu, že se hra nalézá v rozpracovaném stádiu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama