Nový trailer Hellblade vám přivodí husí kůži
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer Hellblade vám přivodí husí kůži

Nový trailer Hellblade vám přivodí husí kůži

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 6. 2017 08:38 8
Reklama

Hellblade: Senua`s Sacrifice od vývojářů ze studia Ninja Theory je jednou z mála her, na které se v letošním roce ještě doopravdy těším. Projekt, který bedlivě sledujeme už opravdu dlouho, se na naše obrazovky po několika odkladech podívá už 8. srpna, užít si jej budou moci hráči na PlayStation 4 a PC. Vývojáři nyní vydali nový trailer, který vám dost možná přivodí příjemné mrazení.

Jak víme, zápletka Hellblade se bude primárně točit kolem duševní nemoci, která postihuje traumatizovanou keltskou válečnici Senuu. Psychické narušení nemá být jen příběhovou záležitostí, vývojáři slibují, že na ni budou navázány i konkrétní herní mechanismy. Z traileru jménem Hela je více než patrné, že Hellblade bude skutečně velmi zajímavou poutí do pekla, kterým je ve skutečnosti nitro hlavní hrdinky. A také z celého videa příjemně čiší atmosféra Silent Hillu a podobných taškařic.

Vývojáři už oznámili i cenu, která je stanovena na necelých 30 eur. Hellblade má dle jejich slov být “nezávislou AAA hrou”, doufáme, že nepůjde jen o sympatickou jednohubku, ale o pořádně hutný zážitek. Potenciál tu zjevně je. Hra vyjde kromě PS Store a Steamu také na platformě GOG, tedy bez DRM. Také se tak těšíte na srpen?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama