Titanfall 2 obdrží další DLC ještě v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 obdrží další DLC ještě v červnu

Titanfall 2 obdrží další DLC ještě v červnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 6. 2017 12:01
Reklama

Respawn Entertainment se činí a do možná lehce opomíjeného Titanfall 2 brzy zamíří další DLC a opět bude šířené zdarma tak, jak tvůrci původně slíbili. Další a v pořadí již šestý stahovatelný balíček do hry dorazí už 27. června a ponese jméno The War Games.

Rozšíření se předně zaměří na tréninkové arény titánů a simulace velkých bitev – nová mapa jménem War Games nabídne jednu takovou situaci a hráči se v ní i se svými titány mohou těšit na opětovnou inkarnaci přestřelky pojmenované Battle of Angel City, jež nabídne adrenalinové souboje ve virtuálním městském prostředí.

Vedle toho do hry zavítá nová mapa i do režimu Live Fire (ta ponese název Traffic), další animace zabití nepřítele a třetí volná pozice pro zbraň. Nově tedy budou moci piloti nést vedle hlavní a sekundární zbraně naráz navíc i zbraň třetí, jež je určená k soubojům přímo s titány.

Ucelený výčet změn můžete nalézt na webu hry, nicméně příští týden se můžeme těšit vedle podrobnějších detailů také na nový trailer, který všechny takto zmíněné novinky přehledně ukáže. Hru samotnou si můžete pořizovat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama