Za E3 absenci Last of Us může Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za E3 absenci Last of Us může Uncharted

Za E3 absenci Last of Us může Uncharted

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 6. 2017 09:02 8
Reklama

Kreativní ředitel a scenárista týmu Naughty Dog Neil Druckman dal skrze svůj Twitter veřejnosti vědět, proč jsme se nedočkali E3 prezentace The Last of Us: Part II, a to ani v rámci E3 konference Sony.

Druckman na svém Twitteru dal hernímu světu vědět, že se v týmu skutečně těší na to, až budou moci veřejnosti další ukázku a pokračování velmi povedené hry ukázat, nicméně momentálně je ta pravá příležitost pro to, aby se na výsluní aktuálně ohřála Chloe a Nadine, tedy hlavní postavy samostatného přídavku pro Uncharted.

Uncharted: The Lost Legacy vychází již toto léto 23. srpna a The Last of Us: Part II přijde na řadu nejdříve až příští rok. A právě to nejlépe vysvětluje důraz týmu Naughty Dog i Sony jakožto vydavatele právě na další pokračování série Uncharted.

Na další detaily týkající se akční adventury s Joelem a Ellie v hlavní roli si tedy ještě musíme počkat, za dveřmi je však Gamescom a stejně tak nás ještě letos čeká Paris Games Week. A z nedávných informací vyplývá to, že na minimálně jednu z těchto události by se Sony a potažmo prezentace her pro PlayStation mohly po odmlce navrátit.

Obě hry si každopádně můžete již nyní předobjednat na Xzone – Uncharted: The Lost Legacy zde a The Last of Us: Part II zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama