Letošní díl série PES na Switch nemíří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošní díl série PES na Switch nemíří

Letošní díl série PES na Switch nemíří

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 6. 2017 07:29 3
Reklama

Jestliže jste si během letošní E3 nenechali uniknout novinky týkající se virtuálního fotbalu v podobě Pro Evolution Soccer 2018, tak vám pravděpodobně neušla také informace týkající se vybraných platforem. Switch v tu chvíli chyběl, a právě na to konto se aktuálně dozvídáme, že nešlo o opomenutou informaci, ale o cílené vynechání, neboť PES 2018 na Switch skutečně nedorazí.

Vědět o tom za Konami dal manažer značky PES – Adam Bhatti. Ten potvrdil, že aktuální ročník na Nintendo Switch zcela jistě nezavítá, nevyloučil však, že by se to v budoucnu nemohlo změnit.

K tomu Bhatti dodává, že Konami se Switch jako takový líbí a Bombermana (jehož vydání má na svědomí rovněž Konami) by na tuto konzoli v budoucnu mohly doprovodit i další tituly, série PES nevyjímaje. To všechno se ale zřejmě bude odvíjet od toho, jak se Switchi na trhu povede. Našlápnuto má však tento zajímavý kousek hardwaru určitě dobře a k tomu můžeme jen připomenout nedávnou zprávu o tom, kterak je tato konzole stále ještě nedostatkovým zbožím.

Navrch můžeme jen ještě dodat to, že nadcházející ročník konkurence v podobě série FIFA na Switch zavítá, hra však bude od ostatních platforem odlišná a dorazí tak kupříkladu bez režimu příběhové kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama