Code Vein na nových záběrech z hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Code Vein na nových záběrech z hraní

Code Vein na nových záběrech z hraní

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 7. 2017 15:12 4
Reklama

Když nás nedávno vydavatelství Bandai Namco lákalo na svůj nový projekt strohou hláškou “Prepare to dine”, asi jen málokterý fanoušek Dark Souls zůstal úplně v klidu. Nakonec se ukázalo, že nás přeci jen nečeká návrat do náruče slavné série, ale zbrusu nová značka Code Vein. Ta má ale s dílem studia FromSoftware společného skutečně hodně.

Důkazem jsou nové záběry z hraní, které si můžete pustit níže. Ačkoli novinka nebude spadat do žánru temné fantasy, ale mnohem více sází na anime stylizaci, po stránce hratelnosti se jen těžko lze ubránit dojmu, že vývojáři inspiraci čerpali po litrech. Na tom ale ostatně není nic špatného, nedávné tituly, jako je Nioh nebo The Surge dokazují, že žánr náročných akčních RPG má stále dost prostoru k manévrování.

Na Code Vein pracují autoři série God Eater a nové videu ukazuje nejen poměrně hezkou grafiku a spoustu krve, ale především soubojový systém, který opět stojí a padá na pečlivém časování útoků, úskocích a trpělivém vyčkávání. Doufáme, že ze hry již brzy uvidíme něco víc, zatím se prezentuje stále stejným prostředím. A nebudeme zastírat, že polovina redakce už si na nový počin brousí zuby.

Code Vein bude akčním RPG s důrazem na průzkum tajemných prostředí. Hráč převezme roli takzvaného Revenanta, vampýra s mnoha nadpřirozenými schopnostmi. Tito vampýři jsou součástí uzavřené komunity zvané Vein, díky níž přežívají. Ačkoli v mnoha směrech předčí normální lidi, přišli o většinu svých vzpomínek. A pokud trpí dlouhodobým nedostatkem krve, kterou by mohli spořádat, změní se v monstra, která se v místním světě nazývají Ztracení. Hra by měla vyjít v průběhu příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama