Crash slaví úspěch, může vést ke Spyrovi?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash slaví úspěch, může vést ke Spyrovi?

Crash slaví úspěch, může vést ke Spyrovi?

David Plecháček

David Plecháček

4. 7. 2017 08:00 10
Reklama

Crash zažívá snový start. Ze všech stran se na něj hrne chvála, i když převládá názor, že se jedná spíš o titul pro pamětníky, který nové publikum tak moc neuchvátí. Activision to ale zase tak trápit nemusí, protože se Crash prodává v některých zemích lépe, než třeba taková pecka jako je Horizon Zero Dawn.

Není proto divu, že se stále častěji ozývají hlasy, že by se nemuselo jednat o jediného Crashe, kterého jsme se dočkali. Pokud je kolekce tak úspěšná, a to zatím vyšla jen na PlayStationu a později s největší pravděpodobností zamíří i na další platformy, byla by to logická volba. Eric Hirshberg současný stav označil za experimentování, jakousi sondu, která má za úkol zjistit, jestli je o Crashe zájem.

„Víme, že existuje hlasitá základna hráčů, kteří chtěli dlouhou dobu zpátky svého Crashe, ale nikdy nevíme, jestli je to jenom část většího publika nebo jestli je to nostalgií uzavřená komunita. Ale teď konečně vidíme, že se objevila opravdová vášeň, a ta může vyústit v další věci,“ řekl šéf Activisionu. Vydavatelství se prý vždycky snaží najít právě tu další velkou věc, se kterou by se ucházela o přízeň dalších fanoušků, ale prioritou zůstává uspokojovat hráče, kteří jsou Activisionu věrní už teď.

Můžeme se rovnou podívat na to, kam se zrak společnosti může upínat. Mohou to být pochopitelně další díly slavného vačnatce, ale může to být i další legendární postava – dráček Spyro.

Ke Spyru vede hned několik indicií. Předně, Activision na něj vlastní práva stejně jako na zmiňovaného Crashe. Ve svých hrách ho několikrát využil, nedávno například ve Skylanders. Navíc s ním má své zkušenosti i Vicarious Visions, tedy studio, které současnou N. Sane Trilogy připravilo. Ale svým způsobem největší nápovědou může být samotný současný Crash Bandicoot.

Na internetu se totiž objevilo video, které ke Spyru odkazuje. Pokud se v menu Crashe přepnete ke třetímu dílu s podtitulem Warped, a následně zadáte „nahoru, nahoru, dolu, dolu“, zmizí z obrazovky kurzor. Ano, nic víc. Ale právě výše napsaná sekvence byla součástí kódu vyvolávající speciální úroveň ve Spyro the Dragon.

Nechceme příliš spekulovat nad tím, zda je Spyro ve vývoji, ale kdyby ještě nebyl, věříme, že úspěch Crashe může nakonec vést právě i k populárnímu dráčkovi. Pokud máte o N. Sane Trilogy s Crashem zájem, můžete si ji koupit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama