Ze souborů SW BF2 známe šestnáct hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ze souborů SW BF2 známe šestnáct hrdinů

Ze souborů SW BF2 známe šestnáct hrdinů

David Plecháček

David Plecháček

5. 7. 2017 13:21 6
Reklama

Vidět Star Wars Battlefront z roku 2015 před vydáním svých vlastních rozšíření a vidět jej poté, to je jako nebe a dudy. Každé nové DLC přidalo do hry něco, co originálu citelně chybělo. Pochopitelně to platí i pro seznam hrdinů. Z počátků jich příliš nebylo a až DLC přinesla trochu větší variabilitu. Jak je to s postavami teď, když ve druhém díle mají autoři čerpat z několika časových období?

Část osazenstva jsme viděli během E3. Na samotné konferenci to byla Rey a Darth Maul, ale už před keynote se objevily záběry, které potvrzovaly, že se vrátí Boba Fett nebo Han Solo. Tyto záběry pocházely z buildu, do něhož má přístup jen omezené množství hráčů. Limitovaná uzavřená alfaverze je ale i tak zdrojem dalších novinek.

Na Redditu se totiž objevila zpráva, na jejíž základě si můžeme vytvořit představu o větším počtu hrdinů. Alfa samotná obsahuje zmíněnou čtveřici – Rey, Maula, Bobu a Hana Sola – ale v souborech se nachází stopy i k dalším postavám, které nejsou v současnosti hratelné.

Seznam ukazuje, že se můžeme těšit na zápornou postavu nové trilogie, Kylo Rena. Možná že menším překvapením je fakt, že hratelnou postavou v multiplayeru bude i Iden Versio, hlavní postava příběhové části druhého Battlefrontu. Ale tím šestnáctka vyvolených pochopitelně nekončí.

Těšit se můžeme na Leiu a Luka, Chewbaccu, Darth Vadera, císaře Palpatina, generála Landa, ale také mistra Yodu, robotického Generála Grievouse nebo ne tak známou kapitánku Phasma ze Síla se probouzí. Objevit by se měl i Bossk, lovec odměn, který se proslavil chytáním Wookiů.

Šestnáctka ale neudělala všem radost, a někteří by chtěli vidět jména, která se vyloženě nabízí. Co třeba Obi-Wan? Jeho mentor a mistr Qui-Gon Jinn? Mace Windu? Zajímavá by byla implementace i mladého Anakina ještě na straně dobra. Rádi bychom ale viděli i Hraběte Dooku neboli Dartha Tyranuse. Zajímavá volba by určitě byla mezi Bobou a jeho otcem Jango Fettem. Kdo chybí vám? A myslíte si, že některé z těchto postav ještě přibudou?

Stejně jako další hry, i Star Wars Battlefront 2 si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama