SW Battlefront 2 bude mít otevřenou betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SW Battlefront 2 bude mít otevřenou betu

SW Battlefront 2 bude mít otevřenou betu

David Plecháček

David Plecháček

11. 7. 2017 11:29
Reklama

Stejně jako v případě prvního rebootovaného Battlefrontu před dvěma lety, i letos náš čeká beteverze nových Hvězdných válek. A EA a studio DICE konečně odhalili, kdy do zkušební verze budeme moci naskočit a co bude jejím obsahem.

Předně tedy to od kdy. Otevřená betaverze bude k dispozici od 6. října. Pokud si druhý Battlefront od DICE předobjednáte, můžete na Naboo naskočit o dva dny dříve. Právě mapa s hlavním městem Theed, kterou jsme viděli už na EA Play, bude dostupná i v rámci bety. Theed slouží už teď jako jediná mapa pro vybrané alfatestery.

Na Naboo změříme své síly v režimu Galactic Assault, ale vedle toho bude k dispozici i nový mód specializovaný na dogfighty, který se jmenuje Starfighter Assault. Zatímco Galactic Assault je klasická bitva rozdělená do několika částí, během nichž musí útočníci i obránci činit několik úkolů, Starfighter Assault je pro Battlefront novinkou. Více informací bychom se měli dozvědět během Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Beta bude trvat do 9. října. Otázkou je, s jakými hrdiny se na Naboo možná setkáme. Pokud bychom měli hodnotit na základě záběru z EA Play, byl by to Darth Maul ze Skryté hrozby a Rey ze snímku Síla se probouzí. Hráči z alfy nicméně vytáhli seznam šestnácti hrdinů, takže teoreticky by to mohl být kdokoliv z nich. Podívat se na něj můžete v naší starší novince.

Ale ani ten nemusí být konečný. Možná nám napoví už zmíněný Gamescom, nebo se možná budeme muset spokojit s tím, co na Twitter napsal Dennis Brännvall z DICE, který na dotaz, zda se dočkáme Anakina, Obi-Wana a Padmé odpověděl, že by rád ve hře viděl dříve či později všechny. A kdo dál? My bychom rádi viděli třeba hraběte Dooku, nebo ne tak známou jeho učednici Asajj Venteress či padawanku Anakina Ahsoku Tano.

Druhý Battlefront si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama